28 Temmuz 2022 Perşembe

Gözlük kitabını inceliyoruzzz 👓👓

 Müzik dinler, söyleyemeyip ağzına mühürlediği kelimeleri parmak uçlarından bloguna aktarırdı. Yağmurlu bir günde söylenen bir ezginin ardına yaslanmış yorgun ruh ile o gün tanıştı. Ruhu kaybetmişti ama kalbi kazanmaya hazırdı.

Birçok insana göre, sıradan bir hayatı vardı Ege’nin. Sosyalleşme adına yaptığı her şey elinde patlamış ve kendini birdenbire kaybedenlerin tarafında bulmuştu. Okulunda farklılıkları yüzünden sevilmeyen, dışlanan, alay edilen Gözlük'ün tekiydi. Arkadaşı yok muydu? Evet, bir tane vardı. "Bu kadar melankoli insana zarar verir," diyerek başlayan, "Sorma! Çarkıfelek izlerken bile ağlıyorum!" ile devam eden bir internet arkadaşlığıydı onunki.

Bir yaz tatilinin başlangıcında, arkadaşlığı, umudu, âşık olmayı öğreneceği bir maceraya atıldığının farkında olmadan takıldı Tuğçe’nin peşine. Okulun yaz kampı, beraberinde tüm soru işaretlerini de getirdi. Aylardır internetten konuştuğu Heiley17 isimli kullanıcının da aynı kampta olduğunu öğrendiğinde, kovalamaca ve oyunlar başlamış oldu.

Peki, Heiley17 kimdi ve neden saklanıyordu? Kalbi ejderhanın ateşinde mi atacak, yoksa kırgın bir yüreğe merhem mi olacaktı?

Ona yazmak, durduk yere gelen ağlama isteği gibiydi.                                                                                    

Kısaca ege asosyal bir kişiliğe sahip müzik dinleyip blog yazan bir karakter , her şey okulun 12 . sınıflara geçenler için hazırladığı yaz kampı ile başlar . Aşkını bulur , arkadaş edinir ama aynı zaman da ihanete uğrar Heiley17 kim olduğunu bulmaya çalışır . 

Kitap kısaca bu şekilde . Kitap 3 seriden oluşuyor benim yazdığım 1. serisi bence okunur gençlik tadın da az bir aşk konusu olan ihanetin yalnızlık yaşayan bir karakterin kitabı , ilk kitap alınır okunur ama iki ve üçüncü kitap hakkında bir şey diyemem okuyun beğenirseniz serinin devamını getirin Wattpad sitesinden de bir bakın diyeyim :)


8 yorum:

  1. bu konu çok hoşmuş :) bunu alayım, devamını da okursun herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de al :) ben 3 seriyi okudum yarın bir aksilik çıkmasa 2. seriyi yazmayı planlıyorum :)

      Sil
  2. https://www.konumuzkitap.com/2022/07/konumuz-kitap-kulubune-sen-de-katil.html

    bak belki ilgini çekebilir :)

    YanıtlaSil
  3. http://applesodaa.blogspot.com/2022/08/kitap-kulubumuze-katlmak-ister-misiniz.html

    bunu da okusan ya o zamansa :)

    YanıtlaSil
  4. baksan yaa belki bizim blogları canlandırma projesi etkinliğine katılabilirsin, temmuz ayını hafta sonu yazmıştım, bu etkinliğe istediğin ay katılabilirsin, bak şimdi, ağustos ayında latin amerika edebiyatı veya seçkin yazarlar veya seçkin film yönetmenleri temamız. belki evde latin veya seçkin yazarlardan bir kitap veya birkaç tane vardır yani. ağustosta okuycaz eylül başında yazcaz filan işte :)

    YanıtlaSil

Bodrum Katııı

  Selam bu gün yine Tünelden Önce Beyaz Evin 2.serisinin hakkında konuşalımm ? Okuyan var mı canlar okuduysanız nasıl ? Bugün  yorum yapacağ...